BESTELLINGEN GEPLAATST OP WERKDAGEN VOOR 17:00 WORDEN DE VOLGENDE DAG GELEVERD

ALTIJD GRATIS VERZENDING

BESTELLING GEPLAATST OP WERKDAGEN VOOR 17:00 WORDEN DE VOLGENDE DAG GELEVERD!

SHOP ONZE LAST SIZES MET KORTING OPLOPEND TOT 70%!

ALTIJD GRATIS VERZENDING.

BUY NOW, PAY LATER MET KLARNA.

ShippingPolicy

GRATIS 2-DAG VAN DE SCHEEPVAART SPECIALE AANBIEDING (BEPERKTE TIJD)

SM PASS-Leden ontvangen Gratis Twee-Dag van Verzending van bestellingen van meer dan $50 plus gratis retourneren in de winkel. Gratis Verzending promotie is alleen geldig voor adressen in de Verenigde Staten met uitzondering van Alaska, Hawaï, AMERIKAANSE maagdeneilanden, Puerto Rico, Guam, het leger en de luchtmacht bases. Let op, deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen, tenzij expliciet anders vermeld. Deze aanbieding is niet geldig op opruimings-Artikelen, pre-orders of Gift Card bestellingen.

Verzending binnen de 48 Staten

Het Verschepen Methode

Levertijd

Om Subtotaal

Verzendkosten

Standaard 3-7 werkdagen - $7.95*
Standaard 3-7 werkdagen $50 Gratis voor Preorders GRATIS
Twee dagen 2 werkdagen 50$ + GRATIS voor bestellingen die in aanmerking komen GRATIS
Twee dagen 2 werkdagen - $15
Volgende dag 1 werkdag - $30

*Let op:, opruimings-artikelen komen niet in aanmerking voor gratis verzending.

Opruimings-artikelen, de verzendkosten en btw zijn niet meegeteld in de richting van de goederen subtotaal. Alleen een promotionele code kan gebruikt worden per bestelling. Gratis Verzending promotie kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen, tenzij expliciet anders vermeld.

Er is geen versnelde verzending buiten de 48 staten. Wij bieden geen Twee Dagen of levering op de Volgende Dag naar Alaska, Hawaï, Guam, Puerto Rico, de AMERIKAANSE maagdeneilanden en Militaire bases.

Versnelde verzendmethoden en Levertijd

Bestel vóór 1 ET*

Twee Dagen

Volgende Dag

Zondag Woensdag Dinsdag
Maandag Woensdag Dinsdag
Dinsdag Donderdag Woensdag
Woensdag Vrijdag Donderdag
Donderdag Maandag Vrijdag
Vrijdag Dinsdag Maandag
Zaterdag Woensdag Dinsdag

* Twee en de Volgende Dag orders moeten worden ingediend uiterlijk op 1:00 PM EST. Als de bestelling is geplaatst voor 1:00 EST vervolgens kunt u de grafiek hierboven in te zien wanneer het zal aankomen. Indien de bestelling wordt geplaatst na 1:00 EST voeg dan een extra dag.
* Wij verzenden niet op feestdagen, zoals New Year ' s Day, Memorial Day, 4 juli, Labor Day, Thanksgiving en Kerstmis.
* Wij kunnen niet garanderen dat de levering data zal worden voldaan voor versnelde verzendmethoden op speling merchandise omdat speling merchandise is in zeer beperkte voorraad en kan het extra dagen te verwerken en te verzenden.
* Het artikel moet worden in voorraad. Pre-order items verzenden via de grond op of over hun verwachte datum van het schip.

Waar We Het Schip

Verenigde Staten (48 aaneengesloten Staten)

Wij streven ernaar om uw koopwaar contact met u zo snel mogelijk. De kosten voor de scheepvaart is slechts $7.95 voor uw gehele bestelling binnen de 48 aaneengesloten Verenigde Staten. De meeste bestellingen worden verzonden op de eerstvolgende werkdag nadat ze zijn geplaatst. Wij verzenden alle orders in de VS via UPS. Bestellingen komen binnen 3-7 werkdagen, tenzij Twee Dag of de Volgende Dag de scheepvaart werd geselecteerd.

Hawaï en Alaska Klanten

De kosten voor de scheepvaart is $24.95 per bestelling. Items gaan naar Hawaii en Alaska worden verzonden via UPS Air en komen, binnen de 7 werkdagen.

AMERIKAANSE maagdeneilanden, Puerto Rico en Guam Klanten

De kosten voor de scheepvaart is $24.95 per bestelling. Uw bestelling wordt verzonden via UPS van onze faciliteiten om onze internationale verzend-station in Connecticut waar de goederen zullen worden geïnspecteerd en vervolgens opnieuw verzonden naar u via de United States Postal Service (USPS). Laat 1-2 weken voor de levering.

Militaire/Air Force Base-Klanten

De kosten voor verzending is € 14,95 per bestelling. Uw bestelling wordt verzonden via UPS van onze installaties naar onze verzendkosten station in Connecticut waar de goederen zullen worden geïnspecteerd en vervolgens opnieuw verzonden naar u via de United States Postal Service (USPS). Laat 1-2 weken voor de levering.

Verzendkosten Procedures

Bevestiging E-Mails

We sturen je een verzendbevestiging e-mail wanneer alle of een deel van uw bestelling is geleverd dat zal de UPS tracking nummer. Je ontvangt een verzendbevestiging e-mail met een tracking nummer voor elke zending. U kunt ook de status van uw bestelling op elk gewenst moment door te klikken op de Order Tracking-link in de voettekst van elke pagina op deze website of door in te loggen in Mijn Account en naar Mijn Bestellingen.

Verzending in Meerdere Pakketten

Als uw bestelling bevat verschillende items, kunnen zij het schip afzonderlijk en op verschillende tijdstippen. Zodat wij leveren uw aankopen naar u zo efficiënt mogelijk items die het schip van dezelfde locatie bij elkaar zijn gegroepeerd. Onze bevestiging van de verzending van e-mails zal u laten weten hoe veel van je bestelling is verzonden.

Volgen Van Uw Bestelling

Er zijn drie eenvoudige manieren om uw bestelling volgen:
  • Klik op de Order Tracking-link in de voettekst van elke pagina. U moet het nummer van uw bestelling, de facturering laatste naam en facturering zip-code.
  • Log in op Mijn Account en gaat u naar de sectie Mijn Bestellingen. Vanaf daar zult u in staat om te kiezen in welke volgorde u wilt bekijken en u heeft een optie voor het bijhouden van de bestelling.
  • U ontvangt een bevestiging e-mail wanneer alle of een deel van uw bestelling verzonden is. De e-mail zal de UPS tracking nummer.

De Levering Van Uw Pakket

  • We verwerken, verzenden en afleveren van pakketten van maandag tot en met vrijdag. Op dit moment bieden wij niet de verzending of de aflevering op zaterdag, zondag of feestdagen.
  • Uw bestelling kan worden vertraagd wanneer uw afleveradres afwijkt van uw factuuradres (we gebruiken deze extra tijd om te helpen zorgen voor de veiligheid van uw creditcardgegevens).
  • De meeste items zijn beschikbaar voor verzenden binnen 1-2 werkdagen, tenzij anders aangegeven.

YOUR CART

Close

Je winkelmand is leeg.