BESTELLINGEN GEPLAATST OP WERKDAGEN VOOR 17:00 WORDEN DE VOLGENDE DAG GELEVERD

ALTIJD GRATIS VERZENDING

BESTELLING GEPLAATST OP WERKDAGEN VOOR 17:00 WORDEN DE VOLGENDE DAG GELEVERD!

SHOP ONZE LAST SIZES MET KORTING OPLOPEND TOT 70%!

ALTIJD GRATIS VERZENDING.

BUY NOW, PAY LATER MET KLARNA.

Schoenen behandelen

We begrijpen natuurlijk dat je jouw nieuwe schoenen zo lang mogelijk mooi en schoon wilt houden. Door goed voor je schoenen te zorgen, kan je langer van ze genieten. 

Elke materiaalsoort vereist een andere manier van schoonmaken. Hieronder lees je de juiste manier van schoonmaken voor elke materiaalsoort. Weet je niet zeker van welk materiaal jouw schoenen zijn gemaakt? Bekijk dan de productbeschrijving van het desbetreffende product of stuur een mail naar customersupport@stevemadden.eu


Gespen op schoenen en tassen

Gebruik een oude tandenborstel en tandpasta om de gespen schoon te schrobben. Veeg de gespen vervolgens af met een vochtig doekje of besprenkel met koud water. 


Koeienhuid, kalfsleer en geitensuède

Poets de schoenen regelmatig met een droge doek. Door de schoenen regelmatig te poetsen blijft het leer soepel en zacht. Als preventieve maatregel, wordt het geadviseerd om de schoenen in te spuiten voordat je ze voor het eerst gaat dragen. 


Stoffen schoenen

Was de stof zachtjes met de hand en laat het minstens een maand drogen zodat de schoenen er weer als nieuw uit zullen zien. Vul de schoenen met kranten en vervang deze wanneer ze nat zijn. Door de schoenen te vullen met kranten zullen ze sneller drogen en hun oorspronkelijke vorm behouden.


Nubuck

Veeg de schoenen schoon met een droge doek of zachte borstel om vuil vuil te verwijderen.


Lakleer

Veeg de schoenen schoon met een vochtige doek. Breng af en toe een zachte crème aan of een dunne laag vaseline. Breng een crème of spray aan om het leer flexibel te houden. Voor een perfect resultaat kun je de schoenen schoonmaken met Windex.


Satijn

De beste manier om dit materiaal schoon te maken, is om de schoenen vakkundig te laten reinigen bij een stomerij.


Suède

Deze leersoort dient schoongemaakt te worden met een suèdeborstel of licht schuurpapier. Op deze manier zal het vuil loslaten. Gebruik nooit water om suède mee schoon te maken. De mineralen uit water zullen zorgen voor vlekken die niet meer uit het leer te verwijderen zijn. Vlekken zoals verf of lijm kunnen worden verwijderd met fijn schuurpapier. Met een gum kan je voorzichtig vlekken uit suède wrijven. FUN TIP - Als de strik in je lederen veters niet blijft zitten, besprenkel de veters dan met wat water zodat ze beter vast blijven zitten. 

YOUR CART

Close

Je winkelmand is leeg.