Neon: hoe te dragen April 12 2019

Neon: hoe te dragen

Je hebt het misschien al gemerkt, maar neon is overal! De lente is hier en iedereen gloeit met deze nieuwe modetrend. We zijn niet bang om te pronken met deze zeer heldere (bijna) bliksemkleuren. Neon hakken zijn perfect om te matchen met andere trends zoals Snake afdrukken en Leopard.

 

Yin Yang: Welkom bij de neonbende

 

Neon Groen Ying Yang Steve Madden

Neonhakken kunnen helder zijn, dus houd het licht. De perfecte manier om je outfit in evenwicht te brengen, is door neonschoenen te matchen met kaki Wit tonen. Dit geeft je outfit een volledige yin yang-feeling. We denken dat het waar is wat ze zeggen: elk Nude heeft een neon beste vriend nodig.Neon sportlooks om het te maken Clear 

 

 Duidelijker sandaal neon Groen Steve Madden Charlee Mule Neon pink Steve Madden

Het is weer tijd voor trainingspakken en legging. Neon is de perfecte basis en detail voor een sportieve look. Ga voor een volledig gekleurde outfit en maak de look af met transparante hakken. Wie zei dat je geen sportkleding met hakken kunt dragen? Deze look maakt je de best geklede atleet op straat. Meer fan van sneakers? Een goede neon sneaker = meer dan genoeg om over te nemen wat je maar wilt!


Neonslangen doen het goed

 

Neon slangen Steve Madden

De perfecte manier om beide beste trends te hebben: neon trainers en Snake schoenen. Ga van 0 naar 100 heel snel en kruip op straat als neon anaconda. Het dragen van veel Snake + Veel neon is nooit teveel, als je weet wat we bedoelen. En laat er één ding heel erg zijn Clear, je zult er goed uitzien!

 

Bronafbeeldingen: Pinterest