Snake Afdrukken March 03 2019

Snake Afdrukken

De Snake Afdrukken is er weer mee bezig en het verovert de wereld! Tegenwoordig wordt deze print net zo populair als de Leopard afdrukken. Dus vanaf nu kun je kiezen, wil je: team zijn Snake, Team Leopard of allebei. Overal zie je anaconda's rondkruipen in de steden, toch? Hoeveel heb je al gezien? We zullen je vertellen hoe je moet dragen Snake afdrukken.


Gevaarlijk modieus Snake Afdrukken

 

 Snake Stijl 1 Steve Madden Snake Stijl 2 Steve Madden

Houd de focus op de Snake, ze moeten schitteren. Khaki en neutrale kleuren passen perfect bij Snake Afdrukken en de beste looks maken. Houd het gewoon de rest van de outfit eenvoudig tijdens het dragen Snake Gedrukte schoenen. Laat je schoenen de show stelen. Een beetje Snake Bite zal geen pijn doen, toch?

Een oversized Wit trui, Zwart Skinny jeans en Snake Printed enkelstoot is de perfecte combinatie. Voor extra details zijn studs het beste om de look af te maken. Onze Preston is gewoon de perfecte enkelschoen om deze look te maken.

Nog steeds de neiging om meer afdrukken te combineren met Snake? Probeer de Snake Afdrukken met slechts één extra print, zoals de band-shirts. Deze look geeft je de echtste rock-chick vibes. Probeer de Carrson of de Chelsea om deze look opnieuw te maken. Deze sandalen passen het beste bij Snake Gedrukte fakkels zoals deze.

 Carrson Sandal Snake Steve Madden Klif sneaker Natural Snake Steve Madden


Met Snake Afdrukken Het staat allemaal in de details

 

Wil je het gewoon op een ‘minder is meer’ niveau houden? Snake Prints zijn daar perfect voor. Wie zei dat het altijd zo dramatisch moet zijn? Soms tonen subtiele combinaties meer dan duizend slangen samen. Eén mode -item in Snake Afdrukken is al voldoende wanneer de combinatie op punt staat. Fleeky schat, jij bent! Beltzakken zijn de laatste tijd super trendy. Onze BMACY is de perfecte tas die je nodig hebt in je garderobe. Meer een fan van schoudertassen? De Bteenie heeft de juiste maat voor het festivalseizoen en de winkeldagen. Je kunt nooit genoeg tassen hebben!Wees de Zwart Snake

 

Snake Stijl 3 Steve Madden

Slangen komen in verschillende soorten en verschillende kleuren. We kunnen ze niet buitensluiten! Heldere slangen zijn voor de babes die durven op te vallen. Luister niet naar anderen en wees gewoon een gekleurde Snake. Dit is de perfecte manier om beide beste trends te hebben: neon en Snake. Het spel begint!

 

Bronafbeeldingen: Pinterest