SS19 Trend Report February 13 2019

SS19 Trend Report

Oh, hey jij. Maak je klaar voordat het modespel begint? Dan is het tijd om wat onderzoek te doen, toch? Geen zorgen, hier is een overzicht van de beste trends dit seizoen. Dit is gewoon de opwarmende dames! Dit trendrapport geeft u alle details voor modetrends 2019. Je zult voorbereid zijn op dit seizoen, geloof me.

 

Alles is Clear

 

 Chelsea sandaal Tan Suède Steve Madden Chelsea sandaal Zwart Suède Steve Madden

 

Clear Schoenen worden de nieuwe trend van lente/zomer 2019. Heb je gemerkt dat we onze huid vaker vaker laten zien? Ja, we accepteren onszelf en anderen zoveel meer dan ooit tevoren. Zelfliefde wordt groter en groter! Wees trots op je huid en laat het zien! Het zag er nooit zo goed uit. Voltooi je bom-ass look met Clancy, Meltdown of Chelsea. Het feest begint wanneer je binnenloopt met deze transparante hakken. Niet alleen gemaakt om op feestjes te worden gedragen, maar ook super sexy om te dragen op een heerlijke lentedag. Koop alles alles is Clear schoenen.

 

Naakten, naakten en naakten

 Daisiepomp Blush Octrooi Mikaela sandaal Blush Patent Steve Madden

 

Nude is (ja, nog) heet! Deze Natural Kleuren zullen dit seizoen de basis zijn van alle mode -trendrapporten. Dit Nude Trend gaat helemaal over het vervagen van de huid. Alsof de schoenen speciaal voor u zijn ontworpen! Ze passen bij je huidtint en ze zien er zo prachtig uit op elke outfit! Laat het eruit zien als de schoen = eigenlijk jij! Het daisie ziet er goed uit op die speciale bijeenkomst die je donderdag hebt. Voor uw dagelijkse dagbasis zijn de Zela en Sudder slechts één in zijn soort. Ik bedoel, kijk naar ze! Of u kunt wat meer respect verdienen met ons respect. Je moet ergens beginnen, toch? Koop nu alle trendrapportschoenen !!!

 

 

Old School Sneakers

 

 Girla Sneaker Zwart Wit Steve Madden


Platform sneakers zijn de nieuwe trendsetters. Deze papa schoenen vernieuwen je dagelijkse looks zonder een affort te doen. De stijlen uit de jaren 90 zijn weer terug! Vroeger was je de shit toen je dikke ‘lelijke’ sneakers had. Maak deze look met het meisje, volwassen of geheugen. Old School Sneakers is de nieuwe hype. Hoe dikker de zool, hoe beter de houding! Koop alle old school sneakers schoenen.

 

Rock 'n roll, schat

Samenspreide enkelstoot Zwart Leer Steve Madden

Oh ja, je hebt motorlaarzen in je leven nodig! Deze motorrijders met studs, gespen en uitsnijdingen zijn de echtste dingen die je nodig hebt voor je rock-chick sfeer. De verhoogder en samenspanning zal de meest vertrouwelijke verschijning ooit opleveren. Meer een fan van hakken? Dan heb je zeker de aangedreven of yip in je kast nodig! Ga in, ga weg, er is geen ertussen. Ben je echter? Nou, breng jezelf samen omdat het echt rotsachtig wordt met deze motorlaarzen! Koop alle rock babe schoenen.